Inicio Festes i tradicions El tapís floral engalana la festivitat del Corpus al peu de la Torre de Torrent

El tapís floral engalana la festivitat del Corpus al peu de la Torre de Torrent

3 minuto leer

Una tradició recuperada des del 2017 i que enriqueix el patrimoni de la nostra ciutat

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb el Fons Social de Caixa Rural Torrent, ha fet possible que el primer cap de setmana de juny, la ciutadania puga admirar el tapís floral fet per a la festivitat del Corpus Christi.

Al peu de la Torre, en la plaça Major, s’ha confeccionat el tapís floral amb arena de colors, pedres i flors. Enguany, la imatge portava el disseny del Sant Calze en el centre, branques de blat i raïm en els costats, i es rematava amb dues creus en els extrems. Tota la composició va ser emmarcada amb gespa natural i delimitada amb tanques per a ser visitada durant el passat cap de setmana.

El Corpus Christi, una de les festes més antigues i arrelades en el calendari festiu de Torrent, incloïa el tapís floral com un dels seus costums més destacats, que en el 2017 es va recuperar gràcies al treball conjunt del consistori i Caixa Rural Torrent.

Els xiquets i les xiquetes que han pres la primera comunió enguany, van visitar el tapís i s’hi van fer la foto de record.

“Estem molt satisfets de l’acolliment que ha tingut el tapís. Sempre se situa al mig del carrer, perquè hi passe la Custòdia i els combregants, però com que no en aquesta edició no n’hi ha, l’hem situat al peu de la Torre i ha sigut un èxit. Molta gent ens ha felicitat, però el mèrit és de Caixa Rural, pel seu suport, i sobretot, d’Adrimar, per la seua gran faena”, afirma Pascual Martínez, regidor de Festes.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…