Inicio Notícies Joventut i Esports El Sant Gregori renovarà la llanterneria dels banys i els vestidors

El Sant Gregori renovarà la llanterneria dels banys i els vestidors

5 min read

Es repararà la part superior de la graderia i es col·locaran xarxes en els fons del camp per a evitar l’eixida de pilotes

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, durà a terme pròximament actuacions de rehabilitació i millora en les instal·lacions del camp de futbol de Sant Gregori. Les actuacions, incloses en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) i amb una inversió d’uns 30.000 €, es duran a terme principalment en els vestidors i en una de les graderies. Les IFS són una llista d’actuacions que es duran a terme a Torrent amb els fons disponibles gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb els quals es va tancar l’exercici de 2017.

D’una banda, s’ampliarà la instal·lació de llanterneria en banys i vestidors perquè la xarxa d’aigua freda arribe fins a l’aixeta de cada dutxa i es mescle en la nova aixeta, que funciona amb polsador. També es repararà la part superior de la graderia del camp principal amb morter reparador especial. D’altra banda, també es col·locaran xarxes de protecció en els fons del camp, per a evitar l’eixida de les pilotes del camp de futbol.

“Gràcies a l’estalvi i a la bona gestió són possibles estes actuacions de millora i rehabilitació en infraestructures esportives de la ciutat que tenen un impacte directe en la qualitat del servei que reben les veïnes i els veïns de Torrent”, ha assenyalat la regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín.

Millores en instal·lacions esportives

D’altra banda, pròximament començarà la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central i la instal·lació d’una gespa nova d’última generació. L’actuació abasta els dos camps de futbol 11, en total, uns 16.000 metres quadrats.

La gespa actual presenta una superfície amb deficiències per a la pràctica de l’activitat esportiva amb normalitat. També s’han detectat deficiències quant a l’evacuació de l’aigua, per la qual cosa, prèviament, es durà a terme la neteja i l’adequació de la xarxa de desaigüe.

Gràcies al superàvit de l’exercici de 2017 es podran dur a terme altres actuacions de renovació dels equipaments esportius de la ciutat i també la creació de nous espais i infraestructures. L’estalvi invertit permetrà, a més, escometre treballs de manteniment i reparacions tant en el pavelló El Vedat com en el poliesportiu Anabel Medina, així com en el complex La Cotxera. També es crearà una pista d’entrenament (workout) en Parc Central i Fra Antonio Panes. La llista d’IFS inclou també el tercer pavelló de la ciutat, que està previst que se situe en una parcel·la del Toll i l’Alberca.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent aprova inversions a la ciutat per un valor de més de 5.300.000 €

Un total de 16 inversions financerament sostenibles transformaran la imatge i incrementara…