Inicio Notícies Medi Ambient El projecte Emys d’Acció Ecologista reprén la seua activitat

El projecte Emys d’Acció Ecologista reprén la seua activitat

2 min read

El projecte Emys d’Acció Ecologista reprén la seua activitat després d’un any paralitzats a causa de la pandèmia COVID-19.

El passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, arrancava en el Barranc de l’Horteta de Torrent el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró voluntariat que en aquesta reserva de fauna silvestre compta amb la col·laboració de Natura i Cultura Serveis Ambientals, l’Ajuntament de Torrent, l’Associació de Veïns El Vedat i el Voluntariat Ambiental Torrent Verd.

En aquesta temporada s’han localitzat dotze tortugues d’aigua ibèriques, concretament, tres femelles, sis mascles i tres juvenils sense sexar. D’altra banda, aquesta és la segona vegada des de l’inici d’aquest voluntariat a Torrent, que no s’ha capturat cap tortuga exòtica invasora.

Des del projecte, destaquen la importància de la col·laboració dels 117 voluntaris i voluntàries que han participat en aquestes cinc jornades de cens en les quals s’han pogut localitzar dotze tortugues ibèriques. Aquest voluntariat s’ha desenvolupat a l’entorn de la Font de la Teula, on ja es va realitzar en 2019, 2018 i 2017.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…