Inicio Notícies Joventut i Esports El Poliesportiu Anabel Medina inicia les reformes de les pistes de tennis

El Poliesportiu Anabel Medina inicia les reformes de les pistes de tennis

3 min read

Les obres de reforma, realitzades amb la subvenció que la Diputació ha concedit a Torrent, continuaran pròximament en el Pavelló El Vedat i la Piscina de Parc Vedat

El dimarts que ve, 21 de març, començaran les obres de remodelació de les pistes de tennis del complex esportiu Anabel Medina. Una reforma que es durà a terme amb la subvenció de 160.000 euros destinats a la millora i reparació d’instal·lacions esportives municipals que la Diputació de València va concedir el passat mes de desembre a la ciutat de Torrent. La reforma consta d’una millora en tres de les quatre pistes que tenen les instal·lacions amb resina per a exteriors i planimetria, a més de la substitució de la gespa en dues pistes de pàdel.

La regidora d’Esports, Nadia Marín, ha assenyalat que les obres duraran aproximadament dos mesos: “Per tal de no perjudicar els usuaris del poliesportiu, hem reestructurat la ubicació de les escoles municipals, tant les d’adults com les de xiquets, i la dels clubs esportius, perquè afecten el menys possible al bon funcionament de les activitats”.

Altres instal·lacions esportives on s’estan fent tasques són el Pavelló El Vedat, on ja s’ha substituït el sistema contra incendis, i pròximament es repararan els clevills que han aparegut en els vestidors; i finalment la Piscina de Parc Vedat, on s’instal·larà formigó imprés en la zona de platja i una nova tanca de fusta en la mateixa zona. A més es dotarà les instal·lacions amb impulsors de clor per a la zona infantil.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…