Inicio Notícies Joventut i Esports El Pavelló Esportiu del Toll i l’Alberca obri les seues portes

El Pavelló Esportiu del Toll i l’Alberca obri les seues portes

2 min read

Representants de clubs esportius locals i autoritats municipals han visitat aquest matí les noves instal·lacions

A partir d’aquesta vesprada, les instal·lacions esportives del Pavelló Toll i l’Alberca obriran les portes a l’activitat, acollint els primers entrenaments de clubs de gimnàstica rítmica i bàsquet, permetent així continuar la seua activitat programada en el pavelló El Vedat, on aquesta vesprada està programat que s’inicie el procés de vacunació de més de 7.000 docents de la comarca.

Abans de l’obertura a l’activitat, representants de clubs esportius i autoritats municipals, acompanyats de l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Esports, Susi Ferrer, i el Diputat d’Esports, Andrés Campos, han visitat les noves instal·lacions guiats pel gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Francisco Sanchís.

“Els clubs de Torrent disposen ja d’una instal·lació amb tot el necessari per a poder realitzar tot tipus d’activitat física. Complim amb el nostre compromís de dotar de noves instal·lacions a la ciutat, al mateix temps que estem millorant les ja existents, per a poder oferir les millors condicions als nostres i les nostres esportistes”, ha afirmat Susi Ferrer, regidora d’Esports.

Amb un disseny modern, Torrent disposarà des de hui d’un tercer pavelló poliesportiu cobert per a practicar esport, que se suma als pavellons del Vedat i Anabel Medina.

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent s’uneix a la celebració del Dia Europeu De la Informació Juvenil

L’Ajuntament de Torrent a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) treball…