Inicio Notícies El Museu Ferrocarril de Torrent obrirà les portes al públic la setmana vinent

El Museu Ferrocarril de Torrent obrirà les portes al públic la setmana vinent

2 min read

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i l’alcalde, Jesús Ros, visitaren ahir de matí les instal·lacions

 

Després de mesos de rehabilitació i obres en els antics tallers de ferrocarrils de la FGV, este emblemàtic i històric enclavament de la ciutat ja té els dies comptats per a l’obertura pública. L’alcalde, Jesús Ros, ha acudit a la primera visita guiada amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, on han pogut gaudir de la col·lecció de trens i tramvies històrics d’esta empresa pública valenciana.

L’alcalde, Jesús Ros, ha assenyalat en la roda de premsa que ha tingut lloc a les instal·lacions que “fa anys que la ciutat de Torrent sabia que tenia un tresor, i per això hem de donar les gràcies a Conselleria per complir tan aviat amb la seua paraula. Convide tots els veïns i veïnes de la ciutat i aquells que vulguen a gaudir d’estes peces úniques que formen part del nostre patrimoni històric”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…