Inicio Notícies Educació El concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats

El concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats

3 min read

La regidoria de Joventut convoca la 15a edició d’aquest certamen per a joves creatius

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la participació i promoure la fotografia com a mitjà d’expressió, convoca el quinzé Concurs de Fotografia TorrentJove que, en aquesta ocasió, premiarà les millors instantànies sobre ciutats i viatges. “Amb aquest concurs es fomenta la participació de la gent jove i es pretén contribuir al desenvolupament de la seua creativitat, promovent la fotografia com a mitjà d’expressió”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Marina Olivares.

Segons està contemplat en les bases, poden participar joves de 16 i 35 anys. El termini de presentació finalitza el dia 11 d’octubre de 2019.

L’edició d’enguany promou la visió del nostre espai social i natural, de vida i trànsit ciutadà, i les imatges inspiradores que capten moments i situacions fugaces i irrepetibles. Les fotografies que es presenten al concurs han de mostrar la visió de nostra espai social i natural en dues modalitats: imatges de viatges – llocs visitats, ciutats, paisatges, vida animal – i imatges que tracten sobre la ciutat – paisatge urbà i espai de convivència -. Les imatges han de reflectir qualsevol aspecte de la nostra presència i activitat amb la població local on viatgem o sobre la ciutat, la seua arquitectura, els seus carrers i els seus paseantes.

S’estableixen quatre premis: un primer de 700 euros, un segon de 600 euros, un premi a la millor col·lecció (sèrie de 3 fotografies) de 1.100 euros i un últim a la millor fotografia d’autor/a local de 600 euros.

El jurat seleccionarà fins a un màxim de 50 fotografies i les imatges premiades amb les quals elaborarà un catàleg i una exposició en l’Espai de l’Edifici Metro.

Es pot trobar més informació i les bases completes en: http://bit.ly/fotografia_torrentjove i en el número de telèfon 961111853.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…