Inicio Notícies Cultura El color i la diversió ompliran els carrers de Torrent en la Carrera Solidària del Color

El color i la diversió ompliran els carrers de Torrent en la Carrera Solidària del Color

7 min read

Evaristo Pérez Pellicer rep el premi Llaurador de l’Any, reconeixent la seua labor i dedicació al món agrícola

El color, l’alegria i les ganes de passar-lo bé inundaran els carrers de Torrent en la 35 edició de la Carrera Solidària del Color, organitzada per Caixa Rural de Torrent en col·laboració amb el Club d’Atletisme. Els xiquets i xiquetes de 6 a 13 anys ho passaran en gran amb aquesta carrera, en la qual es fusiona esport i diversió, a més de moltes pólvores de color. La cita tindrà lloc el dissabte a les 10 h en l’Avinguda Olímpica i, encara que el període d’inscripció ja ha acabat, tots els que no s’han apuntat poden fer-ho en la mateixa eixida de la carrera a les 9.30 h. La prova es divideix en categories (pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil), la qual cosa permet fer un recorregut més llarg o més curt en funció de les edats.

Llaurador de l’Any

Evaristo Pérez Pellicer veurà reconeguda la seua labor i la seua dedicació al món del camp rebent el premi de Llaurador de l’Any 2019. L’amor per la terra li ve des de molt jove, ja que van ser els seus avantpassats els que li van transmetre aquesta passió per l’agricultura. Al llarg d’aquests anys, Evaristo ha ostentat diferents càrrecs com a Vocal en Caixa Rural, Vicepresident del Consell de la Cooperativa i tresorer de la Cambra Agrària i, actualment, segueix molt vinculat al Consell Agrari. El Llaurador de l’Any viurà un moment emotiu al costat de la seua família i amics rebent aquest premi en l’acte homenatge que tindrà lloc el divendres en la seu del Consell Agrari. Prèviament es realitzarà una missa en la parròquia de MonteSión, a les 19.30 h.

Programació infantil

El Centre Ambiental El Vedat celebra la primavera i l’arribada de les flors amb un taller de pintura de tela. Els més xicotets i xicotetes aprendran tècniques per a crear una bonica bossa que després podran portar-se a casa i utilitzar com a substituta de les bosses de plàstic i cuidar el planeta. El dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

Una altra proposta per als xiquets i xiquetes aquest cap de setmana arriba des de l’Hort de Trénor. El taller sobre excavació i un jaciment paleontològic i clonació de fòssils deixarà grans moments i moltes sorpreses. D’aquesta manera, el dissabte a les 11 h, el públic infantil es convertirà en paleontòlegs i descobriran les tècniques i utensilis que s’empren per a aquests treballs.

Pintura i art

La Setmana Cultural Projecte Leonardo, organitzada per l’associació Torrent d’Art, arriba a la seua fi amb una ‘*Scoperto il segredo di Monna Lisa’; una xarrada molt interessant que serà impartida per Dolores García i que tindrà lloc aquest divendres a les 19 h a casa de la dona.

Fira FELCAN

El públic de totes les edats, així com les nostres mascotes, gaudiran el dissabte a la vesprada de la fira que ha planificat FELCAN. Una desfilada de gossos sense llar, mercat ambulant, manualitats infantils i moltes més activitats, que estan programades el dissabte a les 17 h en la plaça Unió Musical.

Activitats Esportives

El Torrent C. F s’enfronta aquest cap de setmana a una cita decisiva, perquè es juga el poder jugar la promoció a tercera divisió. El dissabte a les 18 h en el camp de futbol Sant Gregori.

Festa i tradició

Les festivitats en honor a la Verge de Fátima se celebraran aquest cap de setmana a Torrent. La parròquia Sagrada Família acollirà una missa el dissabte a les 19.30 h. Seguidament es realitzarà una processó pels carrers de voltant.

La falla Camí Reial també organitza una missa i processó pels carrers del barri, en la qual tots els fallers i falleres participen com és una gran tradició. El diumenge a les 18.30 h.

Celebracions de les associacions

De la mà de la Unió Extremenya Torrent, els torrentins i torrentines tenen preparada “Molles Primavera 2019”, una cita gastronòmica el dissabte a les 14 h en el pavelló Anabel Medina.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…