Inicio Notícies Educació El col·legi Mare de Déu del Rosari de Torrent comptarà amb una nova aula de 2 a 3 anys

El col·legi Mare de Déu del Rosari de Torrent comptarà amb una nova aula de 2 a 3 anys

3 min read

Una iniciativa que acollirà a 18 xiquets i xiquetes, i que se suma a les aules ja existents en Federico Maicas i Sant Joan Baptista

El curs escolar començarà a Torrent amb una nova aula d’infantil pública de 2 a 3 anys en el CEIP Mare de Déu del Rosari; una iniciativa que se suma a les aules ja existents en el col·legi Federico Maicas i Sant Joan Baptista. El projecte, posat en marxa per la Conselleria d’Educació, donarà inici al setembre i acollirà a 18 xiquets i xiquetes.

L’alcalde Jesús Ros ha visitat les instal·lacions per a comprovar el treball realitzat, on s’està adequant i habilitant l’antiga casa del conserge, demolint els envans interiors i afegint nous revestiments en sòl i parets. També s’ha construït un bany interior, segons marquen les directrius de GVA per a aula de 2 anys, i s’ha fitat un pati d’ús exclusiu de 70 m2 amb font incorporada. Ros ha destacat la importància de treballar diàriament en la millora en l’àmbit educatiu, “per a oferir als nostres xiquets i xiquetes una educació de qualitat i adequada a totes les seues necessitats”.

Millores en els col·legis públics
D’igual manera, durant el període estival, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais i emmarcat en el pla Edificant, està realitzant una sèrie de treballs de millora i manteniment en el CEIP Lope de Vega, CEIP Sant Pasqual, CEIP Sant Joan Baptista, CEIP Joan XXIII, CEIP El Molí, CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico Maicas i CEIP Antonio Machado. Aquestes obres consisteixen en canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació de closos i millores en patis i pistes esportives.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…