Inicio Notícies Educació El col·legi Mare de Déu del Rosari de Torrent comptarà amb una nova aula de 2 a 3 anys

El col·legi Mare de Déu del Rosari de Torrent comptarà amb una nova aula de 2 a 3 anys

3 min read

Una iniciativa que acollirà a 18 xiquets i xiquetes, i que se suma a les aules ja existents en Federico Maicas i Sant Joan Baptista

El curs escolar començarà a Torrent amb una nova aula d’infantil pública de 2 a 3 anys en el CEIP Mare de Déu del Rosari; una iniciativa que se suma a les aules ja existents en el col·legi Federico Maicas i Sant Joan Baptista. El projecte, posat en marxa per la Conselleria d’Educació, donarà inici al setembre i acollirà a 18 xiquets i xiquetes.

L’alcalde Jesús Ros ha visitat les instal·lacions per a comprovar el treball realitzat, on s’està adequant i habilitant l’antiga casa del conserge, demolint els envans interiors i afegint nous revestiments en sòl i parets. També s’ha construït un bany interior, segons marquen les directrius de GVA per a aula de 2 anys, i s’ha fitat un pati d’ús exclusiu de 70 m2 amb font incorporada. Ros ha destacat la importància de treballar diàriament en la millora en l’àmbit educatiu, “per a oferir als nostres xiquets i xiquetes una educació de qualitat i adequada a totes les seues necessitats”.

Millores en els col·legis públics
D’igual manera, durant el període estival, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais i emmarcat en el pla Edificant, està realitzant una sèrie de treballs de millora i manteniment en el CEIP Lope de Vega, CEIP Sant Pasqual, CEIP Sant Joan Baptista, CEIP Joan XXIII, CEIP El Molí, CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico Maicas i CEIP Antonio Machado. Aquestes obres consisteixen en canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació de closos i millores en patis i pistes esportives.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixen màgia i il·lusió en la cavalcada de Torrent

Les associacions i col·lectius torrentins van participar en la desfilada, que congregue a …