Inicio Notícies Educació El centre d’educació infantil Bambú obté el Segell de Vida Saludable

El centre d’educació infantil Bambú obté el Segell de Vida Saludable

2 minuto leer

El centre d’educació infantil Bambú s’ha convertit en la tercera escala infantil de tota la província de València i la primera de Torrent a aconseguir aquest certificat

El centre d’educació infantil Bambú situat a Torrent, rep el Segell de Vida Saludable concedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Aquest segell és atorgat tan sols a 31 centres educatius d’entre els més de 28.000 que hi ha a Espanya.

Aquest segell es tracta d’un reconeixement públic a aquells centres docents, tant públics com privats, que fomenten l’aprenentatge de la salut en l’àmbit educatiu, assumeixen pràctiques de vida saludable i promouen una educació física que afavoreix el desenvolupament personal i social dels alumnes. 

El centre d’educació infantil Bambú s’ha convertit en la tercera escola infantil de tota la província de València a aconseguir aquest certificat. El centre, que té més de 3.000 metres quadrats d’àrees verdes, aposta per

 l’ecopedagogia i els hàbits saludables.

Bambú és així l’únic centre educatiu de Torrent amb Segell de Vida Saludable i lidera el camí que hauran de seguir altres col·legis i escoles de la ciutat en el seu afany per transmetre una educació de qualitat i valors. 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…