Inicio Medio ambiente El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar posa a la disposició de les persones majors horts urbans

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar posa a la disposició de les persones majors horts urbans

2 minuto leer

Aquest espai de reunió per als veïns i veïnes ofereix una alternativa d’oci per als majors.

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea de Benestar Social, posa a la disposició dels usuaris, encarregar-se d’un hort urbà en les instal·lacions del centre.

Els horts urbans han jugat un paper important com a espai de reunió per als veïns, perquè ofereixen una alternativa d’autoconsum i d’oci. 

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar té lliure un hort urbà perquè, a qui li agrade l’agricultura, el cuide durant un any. 

S’estan reprenent, amb cautela, les activitats quotidianes que el centre ofereix als seus majors i aquesta n’és una. Les persones interessades que vulguen sol·licitar-ne la gestió, han de tenir més de 65 anys i acostar-se al centre per a obtenir informació.

A més, el Centre de Mare de Déu de l’Olivar ofereix també altres serveis a què els usuaris poden accedir acordant prèviament una cita amb els responsables, com són perruqueria, podologia i fisioteràpia.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…