Inicio Medio ambiente El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar posa a la disposició de les persones majors horts urbans

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar posa a la disposició de les persones majors horts urbans

2 min read

Aquest espai de reunió per als veïns i veïnes ofereix una alternativa d’oci per als majors.

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea de Benestar Social, posa a la disposició dels usuaris, encarregar-se d’un hort urbà en les instal·lacions del centre.

Els horts urbans han jugat un paper important com a espai de reunió per als veïns, perquè ofereixen una alternativa d’autoconsum i d’oci. 

El Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar té lliure un hort urbà perquè, a qui li agrade l’agricultura, el cuide durant un any. 

S’estan reprenent, amb cautela, les activitats quotidianes que el centre ofereix als seus majors i aquesta n’és una. Les persones interessades que vulguen sol·licitar-ne la gestió, han de tenir més de 65 anys i acostar-se al centre per a obtenir informació.

A més, el Centre de Mare de Déu de l’Olivar ofereix també altres serveis a què els usuaris poden accedir acordant prèviament una cita amb els responsables, com són perruqueria, podologia i fisioteràpia.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medio ambiente
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…