Inicio Notícies Cultura El cantautor Andreu Valor i el seu guardonat treball ‘Insurrecte’ en l’Auditori de Torrent

El cantautor Andreu Valor i el seu guardonat treball ‘Insurrecte’ en l’Auditori de Torrent

2 minuto leer

L’Auditori de Torrent acollirà diumenge que ve 24 d’abril,  a les 19h, el concert Insurrecte d’Andreu Valor, cantautor compromès amb la vida, la dignitat col·lectiva i la llibertat, que defensa amb les seues lletres la humanitat, el respecte, la terra, la llengua i la cultura. Andreu Valor compta en el seu haver amb 8 treballs discogràfics, des que començara la seua carrera allà per l’any 2007, destacant l’últim d’ells, Insurrecte,  que interpretarà en el concert que oferirà aquest diumenge en l’Auditori de Torrent.

Aquest treball, que va ser guardonat amb el Premi a Millor Disc de Cançó d’Autor i Millor Gira en els Premis Carles Santos de la Generalitat Valenciana 2020, ens presenta deu cançons amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantenir l’essència del missatge, mentre ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i la contundència rítmica en alguns dels temes. Deu cançons que pretenen mantenir l’ànima rebel d’aquest artista valencià, que fa front a les injustícies i canta a la pau.

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…