Inicio Notícies Benestar Animal El alcalde Jesús Ros y el alcalde de Valencia, Joan Ribó, visitan los terrenos del futuro refugio de animales de Torrent

El alcalde Jesús Ros y el alcalde de Valencia, Joan Ribó, visitan los terrenos del futuro refugio de animales de Torrent

3 minuto leer

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat l’adquisició d’una parcel·la en la Partida Mes de Don Pedro, que completa els terrenys adquirits anteriorment

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de Benestar Animal, Andrés Campos, han visitat aquest matí, al costat de l’alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Ribó, i la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, els terrenys on se situarà el futur Centre Integral de Protecció Animal de Torrent (CIPAT), que donarà servei a Torrent, València i a l’àrea metropolitana. En la visita també han estat presentes representants del consistori torrentí, tècnics municipals i la comissió de treball que es va crear per a la construcció d’aquest refugi.


En relació a aquest projecte, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat l’adquisició d’una parcel·la en la Partida Mas de Don Pedro, que completa els terrenys adquirits anteriorment. Amb una inversió d’al voltant de 64.000 euros, l’àrea, que és una suma de parcel·les, suposa una superfície de 16.000 metres quadrats.


L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que «els terrenys estan situats en un espai molt ben comunicat, amb el que el futur refugi podrà donar servei pel Bypass a l’Horta Nord i pel corredor comarcal a l’Horta Sud. Així, tota l’àrea metropolitana podrà accedir amb facilitat, per la qual cosa esperem que altres municipis se sumen i s’adherisquen a aquesta fórmula de treballar conjuntament pel benestar animal».

Per part seua, Joan Ribó ha destacat la importància d’aquest projecte i ha anunciat que en els pressupostos municipals de l’ajuntament valencià s’aprovarà, pròximament, una nova partida de 12.000€ per a iniciar els tramites administratius.

El terreny compta, a més, amb unes característiques, una ubicació i una grandària que permetran la possibilitat de treballar de manera modular, ampliant i adaptant el refugi a les necessitats i demandes de cada moment.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Animal
Los comentarios están cerrados

El alcalde Jesús Ros y el alcalde de Valencia, Joan Ribó, visitan los terrenos del futuro refugio de animales de Torrent

3 minuto leer

La Junta de Gobierno del Ayuntamiento de Torrent ha aprobado la adquisición de una parcela en la Partida Mas de Don Pedro, que completa los terrenos adquiridos anteriormente

El alcalde Jesús Ros y el concejal de Bienestar Animal, Andrés Campos, han visitado esta mañana, junto al alcalde del Ayuntamiento de Valencia, Joan Ribó, y la concejala de Bienestar Animal, Gloria Tello, los terrenos donde se ubicará el futuro Centro Integral de Protección Animal de Torrent (CIPAT), que dará servicio a Torrent, Valencia y al área metropolitana. En la visita también han estado presentes representantes del consistorio torrentino, técnicos municipales y la comisión de trabajo que se creó para la construcción de dicho refugio.

En relación a este proyecto, la Junta de Gobierno del Ayuntamiento de Torrent ha aprobado la adquisición de una parcela en la Partida Mas de Don Pedro, que completa los terrenos adquiridos anteriormente. Con una inversión de alrededor de 64.000 euros, el área, que es una suma de parcelas, supone una superficie de 16.000 metros cuadrados.

El alcalde Jesús Ros ha señalado que «los terrenos están ubicados en un espacio muy bien comunicado, con lo que el futuro refugio podrá dar servicio por el Bypass a l’Horta Nord y por el corredor comarcal a l’Horta Sud. Así, toda el área metropolitana podrá acceder con facilidad, por lo que esperamos que otros municipios se sumen y se adhieran a esta fórmula de trabajar conjuntamente por el bienestar animal».

Por su parte, Joan Ribó ha destacado la importancia de este proyecto y ha anunciado que en los presupuestos municipales del ayuntamiento valenciano se va a aprobar, próximamente, una nueva partida de 12.000€ para iniciar los tramites administrativos.

El terreno cuenta, además, con unas características, una ubicación y un tamaño que permitirán la posibilidad de trabajar de manera modular, ampliando y adaptando el refugio a las necesidades y demandas de cada momento.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Bienestar Animal
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Más de una veintena de restaurantes se darán cita en el III Concurso Nacional de Rossejat torrentí

El evento tendrá lugar el día 17 de febrero y reunirá a prestigiosos y reconocidos miembro…