Inicio Notícies Cultura La literatura pren la plaça de la Unió Musical de Torrent

La literatura pren la plaça de la Unió Musical de Torrent

3 min read

Fins al 7 d’octubre, la Fira del Llibre oferirà un programa que engloba una varietat d’activitats literàries i culturals

La plaça de la Unió Musical està repleta de viatges encantats, personatges misteriosos i secrets sense resoldre amb la 46 edició de la Fira del Llibre de Torrent, emmarcada en el programa de festivitats del 9 d’Octubre. Des d’ahir a la vesprada i durant tota la setmana, fins al 7 d’octubre, els torrentins i torrentines podran gaudir d’un programa replet d’activitats literàries dirigides a tots els públics.

La Fira del Llibre es va iniciar ahir a la vesprada amb Xiquidisco. La família Dino, una activitat per Rebombori Cultural. Seguidament, l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Publicacions i Biblioteques, Patricia Sáez, i els representants de la corporació municipal, van visitar els estands de les llibreries i van xarrar sobre les últimes novetats literàries amb els llibreters i llibreteres. La regidora d’Educació ha assenyalat que el programa “agradarà a tots els apassionats dels llibres perquè hem dissenyat activitats pensades en tots els públics i que engloben tots els gèneres literaris”.

Aquesta vesprada el programa continua amb la presentació del llibre Torrent, un poble ple de contres III, a les 17.30 h. Més tard, a les 18.30 h es realitzarà el taller per a xiquets i xiquetes La pixa biblioteca de paper. Per a finalitzar tindrà lloc el cuentacuentos Veïns, amb Cecilia Silva.

La programació es completa tots els matins, ja que els alumnes i alumnes de primària visitaran la fira per a participar en Els llibres secrets, a càrrec del Gran Jordiet i Cecilia Silva. Al mateix temps, l’alumnat infantil gaudirà amb visites i animació lectora a partir del llibre La mar en vers, per Carmen Ribelles.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…