Inicio Notícies Dos policies locals de Torrent formen part de la nova promoció d’AICs, instructors ASP, bastó policial

Dos policies locals de Torrent formen part de la nova promoció d’AICs, instructors ASP, bastó policial

3 min read

Dos policies locals de Torrent formen part de la nova promoció d’AICs, instructors ASP, bastó policial. És un curs de superació, únicament dirigit a aquells funcionaris amb aptituds docents que més tard vulguen formar la resta de companys i companyes en cursos ABC.

És un curs internacional que consta de dos hores de teoria, inclòs l’examen teòric i de tres dies de pràctica, i que s’ha desenvolupat íntegrament a Torrent. Els docents qualifiquen el curs “de superació que es basa en l’honestedat formativa, humilitat personal i professional i gaudi en germanor”. En conclusió, “un curs dur, tècnic, difícil i d’altíssima qualitat”. A les jornades han assistit policies locals de tota Espanya i forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Per a obtenir la titulació és imprescindible superar els exàmens, que certifiquen que l’agent ha assistit a la totalitat del curs, que ha assimilat els coneixements que se li han impartit, que executa correctament les tècniques i que ha demostrat capacitat docent per a transmetre els coneixements als companys i companyes.

L’objectiu és aconseguir uns coneixements i tècniques bàsiques que permeten a qualsevol agent una utilització bàsica, eficaç, segura i legal del bastó policial extensible ASP en el curs de les intervencions policials. A més, AIC inclou exercicis que simulen situacions reals, de manera que convé que els agents tinguen un mínim de preparació física pròpia de qualsevol unitat policial. Un agent de la Policia Local de Cullera assegurava que “el més difícil és mantenir la posició de combat i la calma en situacions d’estrés, on pots trobar molts imprevistos i així incapacitar l’agressor per a causar-li el mínim dany possible”.

Van voler estar presents en la inauguració del curs el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i l’intendent en cap de Policia Local de Torrent, Juan Andrés Riquelme.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…