Inicio Notícies Dinamització Lingüística Torrent enceta una nova edició del Voluntariat pel Valencià

Torrent enceta una nova edició del Voluntariat pel Valencià

2 min read

28 parelles lingüístiques i diversos grups de conversa han començat esta iniciativa que fomenta el valencià

 

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent ha donat el tret d’eixida a una nova edició del Voluntariat pel Valencià, una iniciativa que fomenta la llengua i que, cada any, posa en contacte un gran nombre de persones que formen parelles lingüístiques amb la finalitat d’aprendre i ensenyar valencià. Per este motiu, ahir de vesprada, el Museu Comarcal de l’Horta Sud va acollir l’acte d’inici d’esta nova edició en què hi ha 28 parelles lingüístiques que formen el projecte d’enguany que, a més a més, compta amb diversos grups de conversa.

 

A l’acte va assistir la regidora de Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, i Vicent Font i Vicent Moreno, representants d’Escola Valenciana. Tant els aprenents com els voluntaris van rebre el material de suport. I com a punt final, el públic assistent va poder gaudir de la veu del cantant Bertomeu que tancà l’acte amb les seues cançons.

 

El Voluntariat, que va començar l’any 2004 a iniciativa d’Escola Valenciana, és una campanya oberta i qualsevol persona que estiga interessada a aprendre valencià o a ocupar part del seu temps a ensenyar a parlar valencià, pot contactar amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià (usvalencia@torrent.es).

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Dinamització Lingüística
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent s’uneix a la celebració del Dia Europeu De la Informació Juvenil

L’Ajuntament de Torrent a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) treball…