Inicio Notícies Economia Descomptes i regals comprant en els comerços de Torrent

Descomptes i regals comprant en els comerços de Torrent

4 min read

Les persones que realitzen les compres el 10 i 11 de maig rebran una targeta regale del 15% de descompte per a compres del 13 al 18 de maig

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, esta desenvolupant la campanya 100% Comerç de Torrent; una iniciativa per a fomentar la venda en els comerços locals. D’esta manera, les persones que realitzen les compres el divendres 10 i dissabte 11 de maig, rebran una targeta regale del 15% de descompte, que podran aplicar en compres des del 13 al 18 de maig.

La campanya, que es divideix en diferents fases, es va posar en marxa el mes passat. Les compres realitzades durant els dies 13 i 14 d’abril van tindre un 20% de descompte en la segona unitat. “Tractem de donar a conéixer la qualitat, l’atenció personalitzada i la varietat de productes que tenim en els comerços de Torrent”, ha assenyalat el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

Igualment, entre els avantatges d’estes promocions també es troben les d’oferir descomptes, premis i regals en dates concretes al llarg de l’any. A més, els clients que celebren el seu aniversari rebran un descompte del 10% en la compra que realitzen en qualsevol dels establiments participants, tant el dia del seu aniversari com l’anterior i posterior a aquest.

Llistat complet de comerços adherits a la campanya: http://bit.ly/2h95ham

Programació juny 2019
Idea´t també ha presentat asta setmana dos cursos per a realitzar durant el mes de juny. D’una banda, el taller d’Intel·ligència Emocional, que forma part dels entrenaments intensius, individuals i grupals als aturats. A través del coaching es tractaran eines com la gestió de la seua pròpia marca personal i l’anàlisi del seu CV per a localitzar les fortaleses i pal·liar les febleses. Este curs es realitzarà del 3 al 6 de juny. D’altra banda, el taller de Formació d’habilitats digitals – cerca d’ocupació online orientarà sobre la cerca activa d’ocupació i, fins i tot, la gestió telemàtica de tràmits administratius. Des del 10 al 14 de juny. Les inscripcions de tots dos cursos poden realitzar-se en Idea’t, carrer València, número 42.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta un intens programa nadalenc carregat de diversió, solidaritat i inclusió

El 31 de desembre la plaça Unió Musical serà escenari de les primeres Campanadas Infantils…