Inicio Notícies Joventut i Esports Esport i cooperació en la IV Jornada d’esport inclusiu

Esport i cooperació en la IV Jornada d’esport inclusiu

3 min read

Les pistes d’atletisme de Parc Central han acollit esta jornada esportiva basada en la companyonia

Este matí ha tingut lloc en les pistes d’atletisme de Parc Central la IV Jornada d’Esport Inclusiu, promoguda des del Pla Municipal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat o Dependència de Torrent, amb l’objectiu de fomentar la cooperació i l’esport col·lectiu.

Les activitats han començat amb una classe d’aeròbic col·lectiva on els participants, juntament amb els educadors, mestres i companys, han gaudit de l’esport al ritme de la música. Tot seguit s’han realitzat diferents proves a manera de circuit, de forma que els assistents participaren en totes: salt de distància, velocitat, eslàlom i jocs cooperatius. Com ha assenyalat el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, que no ha volgut perdre’s esta cita: “el respecte i la cooperació han sigut clau en el bon funcionament de les activitats organitzades. L’esport és un mitjà que sempre ha afavorit la companyonia i que amb col·laboració pot ser practicat per tots, i açò ha quedat demostrat este matí en Parc Central”. Francesc Carbonell ha estat acompanyat per la regidora d’Esports, Nadia Marín, que ha passat una bona estona amb els participants.

L’activitat ha sigut dinamitzada pels alumnes de la Universitat Catòlica de Torrent, els quals s’han encarregat d’organitzar i arbitrar les diferents proves esportives. A més, l’alumnat del col·legi Madre Sacramento ha acompanyat els participants en les proves i ha servit de suport per tal de superar-les junts.

Les activitats s’han clausurat amb la confecció d’un mural on els participants han escrit les seues opinions sobre la jornada realitzada.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…