Inicio Agenda Val2 Musicals per a tota la família en l’Auditori de Torrent

Musicals per a tota la família en l’Auditori de Torrent

3 minuto leer

L’Auditori celebra Nadal amb dos musicals per a tota la família que versionen dos clàssics de la literatura infantil

L’Auditori de Torrent celebra el Nadal amb dos musicals per a tota la família que versionen dos clàssics de la literatura infantil.

El primer d’ells és La bella dorment i el bosc amagat, musical infantil de Jana Producciones basat en el conte de Perrault. Es tracta d’una història d’aventures trepidant, protagonitzada per setze personatges de conte, amb cançons i coreografies pròpies plenes de ritme, llums, màgia, vestuaris acolorits, projeccions i molt d’humor i diversió. Aurora, la jove hereua d’un regne feliç, ha patit un encanteri de Malèfica. Els amics de la Bella Dorment intentaran salvar-la d’una terrible maledicció. Les fades i els animals del bosc uneixen forces per a trobar a un cavaller que la desperte del seu somni etern. La funció serà el diumenge 26 de desembre a les 17 i 19 h.

Alicia en el musical de les meravelles, versió del clàssic de Lewis Carroll a càrrec de Trencadís Produccions, és un viatge que va des de les pantalles als llibres, des de youtube al poder de la imaginació i des dels personatges «reals» de les xarxes socials als éssers fantàstics creats per la nostra imaginació. Alicia es deixa convèncer per la seua iaia per a substituir per unes hores la pantalla del seu telèfon mòbil per un llibre. Amb ella, tota la família emprendrà un viatge ple d’aventures que els permetrà conèixer a un conill que parla, a un gat que somriu, a un barreter boig i a una reina despietada i estrafolària. La funció serà el diumenge 2 de gener a les 18 h.

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Agenda Val2
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…