Inicio Notícies Benestar Social Felicitacions nadalenques que promouen la coresponsabilitat i els joguets no sexistes, en la Casa de la Dóna

Felicitacions nadalenques que promouen la coresponsabilitat i els joguets no sexistes, en la Casa de la Dóna

3 min read

El centre de majors Bellido celebra un concurs de rebosteria i una vetlada de nadales

Les associacions i els col·lectius de Torrent continuen amb les seues programacions i les seues trobades per a felicitar el Nadal. En la Casa de la Dóna va tindre lloc un taller d’elaboració de felicitacions de Nadal amb especial protagonisme en la coresponsabilitat familiar i domèstica, en el cas dels adults, i els joguets no sexistes, en el cas dels més xicotets que van participar en el taller. En el marc de la campanya “Els joguets eduquen. Per Nadal educa en igualtat” del departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent, esta activitat insistix en el fet que l’important dels joguets és que siguen divertits i segurs, afavorisquen la participació i la imaginació i siguen adequats a la seua edat, més enllà de la creença que hi ha joguets de xiquets i de xiquetes. Al taller de felicitacions nadalenques va seguir una vetlada de contacontes.

Per la seua banda, les dones de l’associació d’ames de casa Tyrius també van celebrar ahir la seua tradicional berenar per a felicitar el Nadal, en la que van participar l’alcalde Jesús Ros, amb la regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín. A més, els participants en les activitats del centre de majors Bellido, van celebrar un concurs de rebosteria, dins de la programació “Vine a gaudir d’un Nadal en gran companyia”. Els assistents, en companyia del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, van degustar dolços i van disfrutar d’una vetlada de contacontes i nadales, animats per jóvens del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) , que també van exercir de jurat dels dolços i les postres.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Les obres dels centres escolars de Torrent avancen durant el mes d’agost

En les instal·lacions esportives torrentines continuen les labors de millora Les obres de …