Inicio Notícies Continuen les obres de millora del barri de l’Alter

Continuen les obres de millora del barri de l’Alter

2 min read

Les actuacions s’emmarquen en la primera fase del Projecte de Reurbanització de l’Alter, amb l’objectiu de millorar la vida del veïnat mitjançant la renovació de l’entramat urbà de la zona

L’Ajuntament de Torrent continua treballant en les obres de millora dels carrers del barri de l’Alter, l’objectiu de les quals és millorar la vida del veïnat de la zona gràcies a la renovació de l’entramat urbà de la zona. Cal destacar que aquesta intervenció compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i s’emmarca en el Projecte de Reurbanització de l’Alter. Fins avui, la primera fase del projecte ha començat amb la canalització provisional de la xarxa de proveïment d’aigües potables dels carrers de la Mare de Déu dels Desemparats, Santa Bàrbara, Santíssima Trinitat, Abastidors, aviador Franco, Cantereries i Santa Cecília.

Després d’aquesta primera actuació, està previst continuar la instal·lació definitiva de noves canonades, així com amb la pavimentació de les voreres i calçades; el canvi en el disseny de la secció dels vials i la millora de les zones per als vianants; la substitució de les canonades de fibrociment existents per una nova xarxa de funció dúctil i la renovació de la xarxa d’aigües pluvials. Tot això a més de la retirada de pilons, demolicions de voreres i calçades; i, finalment, la renovació de la senyalització existent.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent vol promoure l’ús de la bici com a mitjà de transport sostenible

L’Ajuntament reforça el seu compromís amb les polítiques de mobilitat sostenible i s…