Inicio Notícies COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19

COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19

4 min read

Torrent, a 15 de gener de 2021

 

En vista de l’evolució de la situació sanitària, l’Ajuntament de Torrent -després de la reunió d’emergència celebrada pel Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) este matí- ha acordat prendre una sèrie de mesures contra la COVID-19 en la ciutat, les quals entraran en vigor a partir de hui i estaran vigents fins al pròxim dia 31 de gener. Entre altres, es contemplen les actuacions següents:

-El tancament de parcs i jardins, que es farà efectiu esta mateixa vesprada. Així, la Brigada d’Obres establirà un perímetre al voltant d’estes àrees i la Policia Local disposarà un operatiu per a controlar el correcte compliment de les mesures

-El tancament de les instal·lacions esportives municipals de Parc Central, la Cotxera, Anabel Medina, els camps de futbol de Sant Gregori, el Trinquet, el camp de Penyarroja i el Poliesportiu del Vedat, així com de les zones de restauració ubicades en estos, a partir de dilluns que ve, 18 de gener, a excepció de les competicions de lligues nacionals, que mantindran la seua activitat.

-El tancament de les biblioteques de la Casa de la Cultura i de l’Edifici del Metre des d’esta mateixa vesprada, així com del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) . Igualment, queda suspés el servici de préstec bibliotecari fins que es reprenga el servici.

 -La suspensió de la programació de l’Auditori des de demà i fins al dia 31 de gener.

-La limitació del nombre d’assistents a les celebracions de bodes municipals, establint-se un màxim de 4 assistents (contraents i testimonis) I la seua centralització en l’edifici consistorial.

 – El reforç de les labors de neteja i desinfecció urbana, duplicant els membres dels equips i augmentant la freqüència d’estes tasques.

-El cessament de les activitats programades per IDEA’T i la Casa de la Dóna, encara que es mantindrà el servici d’atenció a dones víctimes de violència de gènere.

-Se recomana a les entitats associatives i culturals, la suspensió de totes les activitats en desenrotllament, a més del tancament dels locals.

– Es recomana a la ciutadania continuar amb el compliment de les mesures d’higiene personal i de les recomanacions i normes establides per les autoritats sanitàries.

Així mateix, cal destacar que estes mesures compten amb el suport dels grups de la Corporació.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta la XXXV Setmana de la Dóna 

La programació, que se celebrarà de manera online sota el lema ‘Essencials’, té com a obje…