Inicio Notícies Comencen les obres en el trinquet de Torrent per a dotar-ho d’uns nous vestuaris

Comencen les obres en el trinquet de Torrent per a dotar-ho d’uns nous vestuaris

3 min read

Amb la nova construcció es modificarà l’accés anterior que estava en el mur de la pròpia pista de joc i es crearà una entrada des de la via pública

Des que a la fi de 2018 l’Ajuntament de Torrent adquirira el trinquet del carrer València convertint-lo en una instal·lació municipal, es va donar inici a un programa d’inversions i rehabilitació amb l’objectiu de millorar les històriques instal·lacions. Entre les moltes actuacions que s’han dut a terme, ara ha arribat el torn de dotar a l’edifici amb “uns nous vestuaris accessibles i que complisquen amb totes les condicions necessàries, donant resposta al Club de *Pilota i a tots els torrentins i torrentines que utilitzen el trinquet”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

Amb una inversió de 71.138 €, després de les actuacions, el *trinquet comptarà amb dues unitats de condícies-vestuaris (accessibles) i un magatzem. D’aquesta manera, es modificarà l’accés anterior que estava en el mur de la pròpia pista de joc i que perjudicava la pràctica esportiva. A més, la nova construcció s’adossa a la mitgera de l’edifici confrontant d’habitatges, deixant un corredor d’accés al costat del mur del Trinquet i dotant d’un accés directe des de via pública (carrer Verge del Bon Consell).

 

El projecte d’obres, que va donar inici la setmana passada, està emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir” del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2019.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull les primeres taules de Treball impulsades per Aigües de l’Horta per a establir un pacte social

La iniciativa té com a objectius aconseguir una recuperació econòmica i social enfront de …