Inicio Notícies Joventut i Esports Comencen les obres d’ampliació de la pista de patinatge de Torrent

Comencen les obres d’ampliació de la pista de patinatge de Torrent

2 min read

La instal·lació, que passarà dels als 450 a 900 metres quadrats, comptarà amb quatre punts de llum, nous embornals per a la recollida d’aigües pluvials i un nou tancament

L’Ajuntament de Torrent ha començat les obres d’ampliació de la pista de patinatge situada al Parc Central. L’actuació compta amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost global d’al voltant de 48.800 euros, provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València. En total, la nova pista sumarà uns 900 metres quadrats, aproximadament el doble de l’actual extensió, i canviarà la seua forma de circular a trapezoidal, adaptant-se a l’actual perímetre en el qual està instal·lada l’àrea de descans.

En el perímetre de la nova disposició de la pista es disposaran 8 embornals connectats entre si per a la recollida d’aigües pluvials. A més, es contempla la instal·lació de quatre punts de llum, situats a les cantonades de l’àmbit de la pista. Es disposarà també un nou tancament perimetral mitjançant un passamans d’acer inoxidable.

“Es tracta d’un projecte que té com a objectiu donar resposta a les demandes dels veïns i veïnes del municipi, els quals en pocs mesos podran gaudir d’una nova pista de patinatge ampliada i amb un entorn renovat i més segur”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent i Conselleria de Medi Ambient es reuneixen per a agilitar el desmantellament de Gemersa

En una trobada entre l’alcalde Jesús Ros i el director de Canvi Climàtic i Qualitat …