Inicio Gestió de Recursos i Modernització Comencen els treballs per a la construcció del nou pont a Torrent sobre el barranc de Xiva

Comencen els treballs per a la construcció del nou pont a Torrent sobre el barranc de Xiva

3 minuto leer

El pont, que té un període d’execució de 18 mesos, connectarà el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera Picanya

Aquesta setmana han començat els treballs previs a les obres de construcció del nou pont sobre el barranc de Xiva que donarà connexió directa a Torrent amb el distribuïdor Sud CV-33. La infraestructura connectarà el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera de Picanya millorant la mobilitat i alleujant el trànsit de la zona.

Amb una inversió de 3.560.000 € i finançat per la Generalitat Valenciana, el pont comptarà amb una longitud de 78 metres i una amplària de 22 metres amb dues calçades separades de dos carrils per sentit. Així mateix, es contempla un itinerari per a ciclovianants compost per una vorera de 2,40 metres d’ample i un carril bici de tres metres d’amplària. Aquest últim ampliarà la via ciclista CR-403, que discorre en paral·lel a la Ronda d’Alaquàs fins a Torrent, connectant tots dos municipis a través d’una ruta de mobilitat sostenible.

Amb aquest projecte, que té un període d’execució de 18 mesos, s’aconseguirà un major accés a diferents zones creant una eixida cap a la part nord del municipi per la Ronda del Safranar i connectant amb Parc Central i l’autovia a València, al mateix temps que es disminueix l’entrada i eixida de vehicles a través de Gómez Ferrer i el carrer València en direcció a Alaquàs i Aldaia. Finalment, es reposarà el camí d’accés a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals del municipi (EDAR).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Gestió de Recursos i Modernització
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…