Inicio Mobilitat Comencen els treballs en la part central de la nova rotonda de Pare Méndez i Reina Sofia

Comencen els treballs en la part central de la nova rotonda de Pare Méndez i Reina Sofia

2 min read

L’obra, dins de l’estratègia EDUSI i finançada amb fons europeus, està inclosa en el Pla de millores de Torrent 2018-2019

La nova rotonda en l’encreuament del carrer del Pare Méndez i l’albereda Reina Sofia pren forma després de l’inici dels treballs en la part central. Des d’este matí s’ha tallat el carrer al trànsit en este tram, fins ara permés pel centre de la nova infraestructura mentre avançaven les actuacions en els laterals, per a iniciar les obres en el centre de l’illot. L’obra de millora d’este encreuament, amb un pressupost de 185.685 €, forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea.

“Amb la instal·lació d’una rotonda en esta zona, un dels punts conflictius de la ciutat, s’atén una reivindicació del veïnat i es pretén reduir el nombre d’accidents, calmar el trànsit i reduir la velocitat dels vehicles, així com les emissions contaminants”, explica la regidora d’Urbanisme, Inma Amat. L’obra està inclosa, a més, en el Pla de millores de Torrent 2018-2019, un conjunt de 70 obres amb la voluntat de resoldre problemes en l’àmbit de la mobilitat, l’accessibilitat, la justícia, la sanitat, el medi ambient, l’educació i l’esport.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Mobilitat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…