Inicio Notícies Comença la urbanització de la parcel·la M-34 de Parc Central, on se situarà el nou Palau de Justícia

Comença la urbanització de la parcel·la M-34 de Parc Central, on se situarà el nou Palau de Justícia

2 min read

Esta setmana han començat les obres de condicionament del solar en què se situarà el futur Palau de Justícia. El condicionament del solar és el primer pas per a aquesta nova infraestructura que suposarà, en paraules de l’alcalde en funcions Jesús Ros, “l’actualització d’unes instal·lacions obsoletes, així com la modernització i l’agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat”.

La parcel·la, que està situada en l’avinguda Barcelona’92 té una superfície aproximada de 4.600 metres quadrats. Aquesta urbanització, amb un pressupost de més de 800.000€, és una de les inversions financerament sostenibles (IFS) més importants.

El Palau de Justícia no és l’únic equipament amb el qual constarà aquesta zona d’expansió de Torrent. Les previsions d’ordenació urbanística de la parcel·la 34 preveuen també una zona per a equipament educatiu, així com un nou equipament sanitari. A més, s’ha dissenyat una plaça annexa a l’avinguda Barcelona’92 que servirà de lloc de reunió i accés als usos dotacionals que es té previst implantar. La plaça constarà de zones per als vianants, zones enjardinades i també per a jocs infantils.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…