Inicio Notícies Centenars de persones ixen al carrer a Torrent per a exigir la fi de la violència masclista

Centenars de persones ixen al carrer a Torrent per a exigir la fi de la violència masclista

2 min read

La jornada del 25-N es va tancar amb una marxa reivindicativa

Els actes reivindicatius de la jornada del 25-N es van tancar a Torrent amb una marxa pels carrers de la ciutat en la qual multitud de veus van expressar la seua repulsa als actes de violència masclista contra les dones i la infància.

La concentració de manifestants es va iniciar en la plaça de la Unió Musical a les 19 hores, on es van repartir ciris que representaven les víctimes de la violència contra les dones i camises amb el lema de la campanya ‘vives i lliures’.

L’avinguda al Vedat va ser testimoni de les consignes que reclamaven la fi del maltractament a les dones i que exigien més recursos per a posar fi a aquesta xacra social, veus dels manifestants que demanaven a les administracions públiques continuar avançant en la implementació de lleis que garantisquen la protecció, ajuda i reparació a les víctimes.

En acabar el recorregut, en la plaça del Bisbe Benlloch, al peu del ficus es van depositar tots els ciris que simbolitzaven les víctimes i feu la lectura, ambientada amb música del violí, dels noms de dones i xiquets i xiquetes assassinats en 2021, víctimes de la violència masclista.

“Aquests actes de la setmana contra la violència pretenen donar visibilitat al dolor de les víctimes, però proven també de socialitzar la pena i crear un front obert capaç d’erradicar les conductes masclistes”, va remarcar en la seua intervenció la regidora d’Igualtat, Marina Olivares.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent encén la tradicional foguera en honor a Sant Antoni Abat

Amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat, celebrada avui, dia 17 de gener, els clava…