Inicio Festes i Tradicions Cap de setmana d’activitats lúdiques i culturals de les associacions de la ciutat

Cap de setmana d’activitats lúdiques i culturals de les associacions de la ciutat

3 min read

Col·lectius de Torrent celebren la Fira d’Abril amb ambients andalusos

La ciutat de Torrent ha viscut un cap de setmana intens ple d’activitats lúdiques i culturals amb el col·lectiu associatiu com a principal protagonista. La filada Templaris va tornar a acostar a Torrent l’art i l’essència de la cultura andalusa en una nova edició del quint i tapa i la Fira d’Abril. El carrer de Sant Joaquim es va omplir la vesprada de dissabte de bon ambient i flamenc en una festa que no es van perdre els regidors Susi Ferrer i Andrés Campos, membres d’esta filada cristiana de la ciutat. També amb ambient andalús, l’associació de veïns de la Marjadella va celebrar un quint i tapa amb la participació d’un gran nombre de veïnes i veïns d’esta urbanització.


D’altra banda, el restaurant Los Abetos de Torrent va organitzar dissabte passat el primer Concurs de Paelles “El Paelló”, en el qual van participar famílies, empreses, grups d’amics i associacions festeres. Els participants van gaudir no només de bon menjar, sinó de la festa i la música, que es van prolongar durant tota la vesprada. El concurs va concedir tres premis de 1.000, 300 i 150 €.


Així mateix, l’Associació Cultural Castella-la Manxa va celebrar el XXVIII aniversari del seu naixement a Torrent amb un dinar, amb la gastronomia manxega com a protagonista, i un espectacle flamenc. Es van unir a la festa l’alcalde, Jesús Ros, el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i altres membres de la corporació municipal. Com cada any, el col·lectiu de manxecs va retre homenatge a un membre veterà de l’associació.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…