Inicio Notícies Benestar Social Xarrada preventiva sobre el càncer de pròstata en la Casa de la Dona

Xarrada preventiva sobre el càncer de pròstata en la Casa de la Dona

2 min read

Ahir a la vesprada, la Casa de la Dona va acollir una xarrada sobre prevenció del càncer de pròstata, dins del programa que s’organitza des de la junta local de l’Associació Contra el Càncer (AECC Torrent). La doctora Ana Ferrer hi va tractar aspectes com la prevenció, les causes i els exàmens de detecció en este tipus de càncer.

Esta xarrada se suma a les que ja s’han fet durant la programació de l’any 2017, on també va participar la doctora Ferrer, sobre càncer de mama, còlon i pell. Igualment, l’AECC està duent a terme activitats conjuntes, com el mercat solidari, en el qual s’han recaptat 25.415,50 €; o la carrera solidària Runcàncer, on van participar més de 1.500 persones i es va aconseguir un total de 7.860 € per a col·laborar amb la recerca i la lluita contra el càncer.

A més, en estos moments s’està duent a terme en la Casa de la Dona un programa d’ajuda per a deixar de fumar, en el qual els assistents treballen en el procés d’eliminar la seua addicció al tabac. Un curs amb activitats d’atenció en grup i individualitzes que són valorades com a fiables i que inclou una metodologia moderna i de compromís, però sense obligació.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…