Inicio Notícies Benestar Social Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim cap de setmana de setembre

Varietat d’activitats a Torrent per a l’últim cap de setmana de setembre

5 min read

La carrera contra el Càncer, l’III Campionat de Dominó o un passeig entre garroferes es presenten com a plans interessants per als torrentins i torrentines

Torrent, 26/09/2019 Esport, xarrades i música són algunes de les propostes en l’agenda del cap de setmana dels torrentins i torrentines. Com a plat principal, la carrera Contra el Càncer organitzada per la *AECC Torrent, que tindrà lloc el dissabte a les 19 h en la plaça Major, serà un dels moments esportius més esperats en els últims mesos. Les inscripcions poden realitzar-se de manera online en el següent enllaç: http://bit.ly/2ktqy0t; i també en la mateixa eixida a partir de les 17 h.

Setmana de l’Agricultura
Després d’uns dies dedicats a la garrofera, la Setmana de l’Agricultura arriba a la seua fi aquest cap de setmana. Com a preàmbul al punt final, el divendres a la vesprada es realitzarà la taula redona: “Agricultura valenciana i *ocupació. Reptes de futur”, on es debatrà sobre la formació, professionalització i regularització de l’ocupació, la situació actual i les perspectives de futur. Una vegada finalitzades les ponències, arribarà el moment de realitzar un taller de cosmètica. Totes dues activitats tindran lloc al Museu Comarcal de l’Horta Sud a partir de les 19 h.

El dissabte començarà el dia amb una visita i passeig per garroferes en producció i abandonats, vivers i magatzems de garrofes, garroferes monumentals i ornamentals. Aquesta ruta es realitzarà a des de les 9.30 h fins a les 13 h. La inscripcions ha de fer-se telefonant al número 961 588 221.
Activitats falleres
Com cada cap de setmana, els fallers i falleres no paren ni un sol moment i, bé amb concursos culinaris o campionats esportius, es reuneixen per a divertir-se i passar-ho bé. En aquest cas, el divendres a la vesprada, els més xicotets i xicotetes de les comissions es reuniran en el trinquet municipal per a jugar la final de pilota Campionat Infantil Faller, organitzat per la falla *Camí *Reial, casal que acollirà el lliurament de premis als guanyadors. La final donarà inici a les 17.30 h.
Jocs de taula
L’Associació Cultural i Esportiva de Dominó celebra el IlI Campionat de Dominó Ciutat de Torrent. Memorial Vicent Giner; una competició amb el sistema de joc suís, amb partides a 300 punts i 55 minuts, que tenen com a premi fins a 500 €. El dissabte a partir de les 8.30 h en la plaça de la Llibertat, 2.
Espectacles musicals
Les cançons de ABBA sonaran aquest cap de setmana en el Auditori amb un tribut a aquest grup, que ha convertit les seues melodies en immortals. D’aquesta manera, el divendres a les 20.30 h, el públic que assistisca a aquest espectacle podrà no solament escoltar les cançons de *ABBA, sinó que també podrà cantar, ballar, vibrar, sentir i viure cadascun dels seus temes.

Per a ampliar informació poden dirigir-se al Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent (premsa@torrent.es , 96 111 11 11).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Fira del Llibre de Torrent s’acomiada amb una obra teatral de Cucurucú Teatre

Una setmana repleta de tallers, contacontes, presentacions de llibres i lectures públiques…