Inicio Notícies Benestar Social Una representació d’Hongria i Alemanya visiten Torrent per a conéixer el projecte Bicis per a totes

Una representació d’Hongria i Alemanya visiten Torrent per a conéixer el projecte Bicis per a totes

3 min read

Emmarcat en el programa Erasmus Plus, una representació de l’Oficina de l’eficiència energètica de la Universitat de Debrecem (Hongria) i l’alcalde de Dardesheim (Alemanya), Ralf Voigt, al costat de representants de la municipalitat, van ser rebuts a l’Ajuntament de Torrent per l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo. D’aquesta manera, el grup va conéixer de primera mà el projecte Bicis per a totes, de Col·lectiu Soterranya.

Seguidament, la comitiva va visitar l’Espai de Solidaritat Parreño de Xenillet, on van poder veure la gran labor que l’equip de Soterranya realitza en benefici de la societat, transformant l’entorn per a crear un lloc més sostenible i solidari. En el projecte Bicis per a totes també col·labora l’Associació AMA i Sant Joan de Déu i Serveis Socials de València.

Dardesheim és la primera població d’Europa que s’autoproveeix al 100% d’energies renovables, per la qual cosa es va realitzar un intercanvi d’experiències i bones pràctiques, per a aprendre i fomentar el treball en xarxa. El municipi alemany treballa la sostenibilitat des de l’eficiència energètica i les energies netes, i des de Col·lectiu Soterranya la mobilitat sostenible i la bicicleta com a eina de canvi social.

A la vesprada, el grup va visitar el Museu Comarcal de l’Horta Sud perquè conegueren el patrimoni cultural tradicional de la comarca. Així mateix, van poder visionar un documental del trajecte amb bici de València a la cop22: Cim del canvi climàtic a Marràqueix.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Voluntariat Ambiental de Torrent forma als joves en la prevenció d’incendis forestals

Els voluntaris i voluntàries fan treballs de conservació del medi ambient i rutes de vigil…