Inicio Notícies Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura

Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura

3 min read

L’actuació té un pressupost de 68.244 euros i està previst que acabe a final de novembre

 

La reforma de la façana de la Casa de la Cultura arriba a la recta final en el que ha sigut una aposta de l’Ajuntament de Torrent per a millorar la imatge de l’històric edifici.

“Aquests canvis suposaran una millora en la comoditat dels usuaris, ja que es potenciarà l’aïllament tant tèrmic com acústic de l’edifici, especialment per a tota la gent que fa ús de les biblioteques”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Així, les finestres i portes dels balcons que recauen tant al carrer de Sagra com a la plaça Major estan sent substituïdes per unes de noves, més consistents, ja que es trobaven deteriorades a causa de l’aigua i el vent. Aquestes noves finestres augmentaran les condicions d’eficiència energètica perquè milloren la qualitat de l’aire de l’interior de les sales de lectura i treball.

Al pati interior de llums s’estan instal·lant finestrals d’alumini de doble vidre, en substitució dels antics finestrals de ferro.

A més, la façana principal que dona a la plaça Major, estan pintant-la, mantenint l’actual paleta de colors, per a millorar-la estèticament i també estan pintant la manyaneria i envernissant les portes principals de la planta baixa.

Amb un pressupost de 68.244 euros, aquesta actuació està emmarcada en el programa ‘Estalviar per a invertir’ del Fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pressupost que pertany al superàvit de l’exercici de 2019, i està previst que estiga acabada a final del mes de novembre.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…