Inicio Notícies Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura

Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura

3 min read

L’actuació té un pressupost de 68.244 euros i està previst que acabe a final de novembre

 

La reforma de la façana de la Casa de la Cultura arriba a la recta final en el que ha sigut una aposta de l’Ajuntament de Torrent per a millorar la imatge de l’històric edifici.

“Aquests canvis suposaran una millora en la comoditat dels usuaris, ja que es potenciarà l’aïllament tant tèrmic com acústic de l’edifici, especialment per a tota la gent que fa ús de les biblioteques”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Així, les finestres i portes dels balcons que recauen tant al carrer de Sagra com a la plaça Major estan sent substituïdes per unes de noves, més consistents, ja que es trobaven deteriorades a causa de l’aigua i el vent. Aquestes noves finestres augmentaran les condicions d’eficiència energètica perquè milloren la qualitat de l’aire de l’interior de les sales de lectura i treball.

Al pati interior de llums s’estan instal·lant finestrals d’alumini de doble vidre, en substitució dels antics finestrals de ferro.

A més, la façana principal que dona a la plaça Major, estan pintant-la, mantenint l’actual paleta de colors, per a millorar-la estèticament i també estan pintant la manyaneria i envernissant les portes principals de la planta baixa.

Amb un pressupost de 68.244 euros, aquesta actuació està emmarcada en el programa ‘Estalviar per a invertir’ del Fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pressupost que pertany al superàvit de l’exercici de 2019, i està previst que estiga acabada a final del mes de novembre.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent encén la tradicional foguera en honor a Sant Antoni Abat

Amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat, celebrada avui, dia 17 de gener, els clava…