Inicio Notícies Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent

Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent

4 min read

L’ajuntament posa a la disposició de Sanitat espais per a les persones majors, com el de Mare de Déu de l’Olivar, on podran vacunar-se els dies 14 i 15 d’octubre, de 16 a 18 hores

 

La Conselleria de Sanitat ha iniciat aquest matí la campanya de vacunació contra la grip estacional a la ciutat. Així, s’ha posat en marxa aquesta iniciativa antigripal, que enguany s’ha avançat per la Covid-19, per a reduir l’impacte de la malaltia en la Comunitat.

Per a ajudar a dur a terme la vacunació, que fins a l’any passat es feia en els centres de majors de Sant Enric, Mare de Déu de l’Olivar i Bellido, i que aquesta es duga a terme d’una manera segura, l’Ajuntament de Torrent facilitarà a Sanitat un espai en el centre Mare de Déu de l’Olivar, on s’habilitarà un punt de vacunació dirigit a les persones majors de 65 anys i menors de 65 amb patologies de risc, especialment a aquelles que pertanguen al centre Torrent II (carrer de Xirivella). Aquesta vacunació tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre, de 16 h a 18 h. Serà necessari portar la targeta SIP i la mascareta i seguir totes les mesures higièniques.

Segons Conselleria, l’objectiu de la campanya contra la grip d’enguany és que la taxa de vacunació supere el 75% en persones majors. En la campanya de l’any passat a Torrent es van vacunar un total de 430 persones majors de 65 anys en els centres de majors de la ciutat.

D’altra banda, les persones majors de 65 anys i persones menors d’eixa edat però que tenen patologies de risc, fonamentalment, malalties cròniques (malalts cardiovasculars, respiratoris, renals, immunodeprimits, diabètics o amb obesitat mòrbida), embarassades, que pertanguen al centre de salut Torrent I (Pintor Ribera) poden vacunar-se posant-se en contacte amb el seu centre en els espais habilitats per a aquesta funció.

D’igual manera, el consistori, en col·laboració amb l’Associació de Veïns El Vedat, ha posat a la disposició dels veïns i veïnes de la zona un espai dedicat a la mateixa finalitat.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull les primeres taules de Treball impulsades per Aigües de l’Horta per a establir un pacte social

La iniciativa té com a objectius aconseguir una recuperació econòmica i social enfront de …