Inicio Notícies Cultura Ana Torrent, Alicia Borrachero i Jorge Calvo protagonitzen ‘Las Criadas’ de Jean Genet

Ana Torrent, Alicia Borrachero i Jorge Calvo protagonitzen ‘Las Criadas’ de Jean Genet

4 min read

Torrent, la pròxima parada de ‘Las Criadas’ en la seua gira pel territori nacional

El pròxim 7 de novembre en l’Auditori de Torrent tindrà lloc la pròxima parada de la seua gira pel territori nacional, l’obra Las Criadas. Una obra de Jean Genet estrenada a París en 1947 que descriu el submón de les criades, un submón que guardaria cert paral·lelisme amb el propi submón de l’autor.

L’obra, considerada una dels textos dramàtics claus del teatre del segle XX, conta la història de les germanes Claire (Ana Torrent) i Solange (Alicia Borrachero), les criades d’una senyora (Jorge Pardo) de l’alta burgesia francesa. Les criades inicien totes les nits una cerimònia perversa, on la realitat i la ficció es mesclen en un perillós joc de canvi d’identitats. Claire és la senyora i Solange és Claire. Solange és la Senyora i Claire és Solange, les germanes alternen els papers constantment. La senyora representa per a elles el cim de la piràmide, la llum on es reflecteix el desig de ser una altra. La malvolença i la ràbia de ser conscients de la seua destinació de criades els portarà, d’una manera inevitable, a un desenllaç fatal.

Quant a l’elecció dels actors per a cada paper, el director Luís Luque argumenta que: “Amb Ana, ja ens havíem enamorat i volíem continuar explorant junts, vaig trobar a la Claire perfecta. D’Alicia només puc expressar el meu agraïment i la meua admiració. Una força commovedora i una veritat interpretativa recorren l’ànima d’Alicia per a abordar el personatge de Solange. La senyora és Jorge Calvo, l’elecció d’un actor per a interpretar a la senyora és un clar símbol per a entendre l’univers de Genet.”

Las Criadas arribarà a l’Auditori de Torrent el 7 de novembre a les 19.00h. Les entrades per a la representació ja es troben a la venda en la pàgina web de l’Auditori, www.auditoritorrent.com, on es troba tota la informació sobre la seua compra venda.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent encén la tradicional foguera en honor a Sant Antoni Abat

Amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat, celebrada avui, dia 17 de gener, els clava…