Inicio Notícies Joventut i Esports Alumnes d’educació especial participen en una jornada d’esport inclusiu

Alumnes d’educació especial participen en una jornada d’esport inclusiu

2 min read

Parc Central acull una jornada esportiva en la qual els xics i xiques participen en diferents disciplines

Més d’un centenar d’alumnes i alumnes de centres d’educació especial de Torrent van participar ahir en la setena jornada d’esport inclusiu. Aquesta jornada esportiva es va celebrar en les pistes d’atletisme de Parc Central i va ser organitzada des del Pla de Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Torrent amb la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir i el Servei d’Activitat Física i Esportiva.

En la jornada, que va comptar amb la presència del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i de les regidores d’Esport i Educació, Nadia Marín i Patricia Sáez, respectivament, van participar alumnes i alumnes de Torrepinos, Centre Ocupacional ABD, Adisto, Tomas de Osma III, Squema, col·legi d’integració El Molí, col·legi Fasta Madre Sacramento i Espurna.

Al llarg del matí, les xiques i xics van participar diferents proves de diferents disciplines com a velocitat, salt i llançament. “A més de la pràctica esportiva aquest tipus de jornades fomenten la companyonia i la inclusió”, va assenyalar el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…