Inicio Notícies Joventut i Esports Álex López i Rocio Jara es proclamen campions d’Espanya en salt de llargada i salt d’alçada respectivament

Álex López i Rocio Jara es proclamen campions d’Espanya en salt de llargada i salt d’alçada respectivament

2 min read

El Club d’Atletisme de Torrent va destacar en el campionat d’Espanya Sub16 celebrat a Lleida amb un meritori cinqué lloc en la classificació per equips (segon en hòmens)

La Comunitat Valenciana es va imposar en la classificació per punts

El Club d’Atletisme de Torrent va aconseguir grans èxits en el Campionat d’Espanya Sub16 del passat cap de setmana a Lleida.

En primer lloc, el saltador de llargada del Club d’Atletisme de Torrent, va aconseguir el triomf  i es proclamà així campió d’Espanya amb una marca de 6,69. A més, va establir un nou rècord dels campionats en la categoria de triple salt amb una marca de 14,36.

En la categoria de salt d’alçada, Rocio Jara, també del Club d’Atletisme de Torrent, es va proclamar campiona d’Espanya aconseguint una nova marca personal en 1,66.

D’aquesta manera, el Club Atletisme de Torrent es va imposar en la classificació per punts amb un destacat cinqué lloc i també va ser el segon millor en la categoria masculina.

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…