Inicio Notícies Economia Aigües de l’Horta posa en marxa el servei de cita prèvia per a l’oficina d’atenció presencial a Torrent

Aigües de l’Horta posa en marxa el servei de cita prèvia per a l’oficina d’atenció presencial a Torrent

3 minuto leer

Per a sol·licitar-la,  l’usuari pot dirigir-se a la secció ‘El teu servei’ de la web www.aigueshorta.es o directament a citaprevia.aigueshorta.es

Aigües de l’Horta ha incorporat hui el servei de cita prèvia en l’oficina de Torrent situada en la placeta de l’Era, 12. Per a sol·licitar-lo, l’usuari pot dirigir-se a la secció ‘El teu servei’ de la web www.aigueshorta.es o directament a citaprevia.aigueshorta.es, on podrà triar la cita en l’horari habitual d’atenció al públic que té la companyia, de dilluns a divendres de 8.30h. a 13.00h i evitar així possibles esperes.

Cal destacar que enguany Aigües de l’Horta ha fet una important aposta per a millorar la comunicació i atenció al client. Així, ha instal·lat a més el servei d’atenció per a persones sordes a través de la plataforma de videointerpretaciónSVIsual. D’esta forma, quan un client necessita un servei d’interpretació en llengua de signes per a dur a terme les seues gestions presencialment en l’oficina de Torrent, es fa una trucada per videoconferència a un videointèrpret de la Fundació Fesord CV i este s’encarrega de fer la interpretació en temps real.

Finalment i amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves tecnologies, Aigües de l’Horta té una app de l’oficina virtual. Es tracta d’un nou servei que permet, a través del mòbil o de la tauleta digital, la gestió del contracte d’aigua i l’accés a la secció ‘Contacta’, on l’usuari pot enviar les seues consultes a la companyia les 24 hores dels 365 dies de l’any. El servei està disponible per a IOS i Android.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…