Inicio Notícies Benestar Social ADISTO col·laborarà en la cobertura mediàtica de les festes patronals

ADISTO col·laborarà en la cobertura mediàtica de les festes patronals

2 minuto leer

Membres de l’associació cobriran al costat del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent alguns actes de la programació festiva

La cobertura mediàtica de les festes patronals de Torrent comptarà enguany amb uns acreditats d’excepció. Les xiques i xics de l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) cobriran al costat del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent alguns actes de la programació festiva. La col·laboració forma part del projecte El món de Adisto, un programa informatiu realitzat per un equip format pels xics i xiques de l’Associació. Ells mateixos redacten i locuten un programa d’actualitat local que comparteixen després a través de les xarxes socials.

Així, aquestes festes acompanyaren en la cobertura d’alguns actes a l’equip del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament i els ajudaran en el procés de selecció d’imatges i redacció dels continguts que es proporcionen als mitjans de comunicació així com en la difusió a través dels canals oficials en les xarxes socials.

La presentació de les pública de les festes patronals, que va tindre lloc el passat 8 de juliol amb un programa de la Ràdio Municipal emés des del carrer, va ser la primera ocasió perquè l’equip de Adisto començara la seua col·laboració. Roberto Requena es va encarregar de l’enregistrament d’imatges mentre que Carla Fulgado i Paula Cubells van participar en les entrevistes a Raúl Ogalla, Saray García i Pascual Andreu, que van donar detall de les seues actuacions en les festes.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…