Inicio Notícies Dinamització Lingüística Activitats per a tots i totes a la II Setmana de la Llengua a Torrent

Activitats per a tots i totes a la II Setmana de la Llengua a Torrent

4 minuto leer
El dimarts va tindre lloc la xarrada “Parlar o no parlar? Eixa és la qüestió” del professor de Psicologia Ferran Suay
El cinema en valencià aplegà ahir a les 19.30 hores amb la pel·lícula “Rastres de sàndal” i amb la col•laboració del Club de lectura del Voluntariat pel Valencià
La II Setmana de la Llengua a Torrent continua amb diferents activitats per a tots i totes. La Casa de la Cultura va acollir ahir per la vesprada la xarrada “Parlar o no parlar? Eixa és la qüestió” del professor de Psicologia Ferran Suay. Un acte al qual no va faltar la regidora de l’àrea d’Educació i Dinamització Lingüística, Patrícia Sáez juntament amb diversos membres de la corporació municipal.
El ponent, Ferran Suay és professor de Psicobiologia (Universitat de València-Estudi General), president d’ELEN (European Language Equality Network) i membre del Consell Consultiu de Plataforma per la Llengua. A més, és fundador i president de Tallers per la Llengua i coautor del Taller d’Espai Lingüístic Personal, estos tallers han sigut tot un èxit ja que han fet trencar molts prejudicis sobre l’ús de la llengua i han ajudat a conscienciar la gent que no s’ha d’amagar la llengua, que hem de fer ben visibles la nostra llengua i els nostres drets com a valencianoparlants.
Els actes programats continuen esta vesprada a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura amb cinema en valencià amb la pel·lícula “Rastres de sàndal” i amb la col·laboració del Club de lectura del Voluntariat pel valencià de Torrent, el qual farà la tertúlia sobre la projecció de la pel·lícula que està basada en el llibre que el club ha triat per a llegir. El club de lectura del Voluntariat pel valencià de Torrent és una iniciativa de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià que tria i regala a tots els membres del club els llibres i que al llarg de l’any fan tres tertúlies sobre tres llibres, en esta ocasió amb motiu de la II Setmana de la Llengua es combinarà la sessió del club sobre el llibre «Rastres de sàndal» amb la projecció de la pel·lícula
Ver más artículos relacionados
Ver más en Dinamització Lingüística

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Actividades para todos y todas a la II Setmana de la Llengua en Torrent

4 minuto leer

El martes tuvo lugar la charla “Parlar o no parlar? Eixa és la qüestió” del profesor de Psicología Ferran Suay

El cine en valenciano llegó ayer a las 19.30 horas con la película “Rastres de sàndal” y con la colaboración del Club de lectura del Voluntariatat pel Valencià
La II Setmana de la Llengua en Torrent continúa con diferentes actividades para todos y todas. La Casa de la Cultura acogió el martes por la tarde la charla “Parlar o no parlar? Eixa és la qüestió” del profesor de Psicología Ferran Suay. Un acto al cual no faltó la concejala del área de Educación y Dinamización Lingüística, Patrícia Sáez junto con varios miembros de la corporación municipal.
El ponente, Ferran Suay es profesor de Psicobiologia (Universitat de València-Estudi General), presidente de ELEN (European Language Equality Network) y miembro del Consejo Consultivo de Plataforma por la Lengua. Además, es fundador y presidente de Talleres por la Lengua y coautor del Taller de Espacio Lingüístico Personal, estos talleres han sido todo un éxito puesto que han hecho romper muchos prejuicios sobre el uso de la lengua y han ayudado a concienciar la gente que no se tiene que esconder la lengua, que tenemos que hacer muy visibles nuestra lengua y nuestros derechos como valencianoparlantes.
Los actos programados continuaron ayer por la tarde a las 19.30 horas en la Casa de la Cultura con cine en valenciano con la película “Rastres de sàndal” y con la colaboración del Club de lectura del Voluntariatat pel valencià de Torrent, el cual hizo la tertulia sobre la proyección de la película que está basada en el libro que el club ha elegido para leer. El club de lectura del Voluntariatat pel valencià de Torrent es una iniciativa de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià que elige y regala a todos los miembros del club los libros y que a lo largo del año hacen tres tertulias sobre tres libros, en esta ocasión con motivo de la II Setmana de la Llengua se combinará la sesión del club sobre el libro «Rastres de sàndal» con la proyección de la película.
Ver más artículos relacionados
Ver más en Dinamización Lingüística

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …