Inicio Notícies Dinamització Lingüística Acte oficial de presentació dels Premis Ciutat de Torrent

Acte oficial de presentació dels Premis Ciutat de Torrent

2 min read

Els autors participaren en una vetlada literària celebrada al Museu de l’Horta Sud

Ahir de vesprada es va celebrar la presentació oficial de les obres guanyadores del Premi Ciutat de Torrent, en un acte organitzat per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i presidit per personalitats i autoritats vinculades al món de la cultura i les lletres valencianes, i amb la presència destacada de l’alcalde, Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patrícia Sáez, qui comentà que “després de vint anys, es pot considerar els Premis Ciutat de Torrent han esdevingut un referent en l’escena cultural de València amb la promoció de la llengua i la literatura de qualitat escrita en valencià”.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud va reunir -amb el compliment estricte de les actuals mesures sanitàries- més d’una cinquantena d’espectadors i oients amb els guanyadors de la passada edició d’aquest certamen literari ja consolidat a l’agenda cultural torrentina.

En l’acte oficial de presentació, Isabel García Canet, Salvador Lauder i Maurici Belmonte van prendre la paraula per a explicar, llegir i fer un tast d’alguns fragments de les seues obres. L’escriptora i poetessa M. Carmen Sáez i el músic Rubén Suárez amenitzaren amb lletra i música aquesta vetlada literària que conclogué amb el repartiment entre els assistents d’exemplars dels llibres guanyadors del premi.

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Dinamització Lingüística
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…