Inicio Notícies Economia 450.000 euros gastats en comerços local amb la Targeta +25 de l’Ajuntament de Torrent

450.000 euros gastats en comerços local amb la Targeta +25 de l’Ajuntament de Torrent

2 min read

Més d’un miler de torrentins i torrentines van comprar en els establiments de la ciutat amb la Targeta +25, impulsada per l’Ajuntament i IDEA’T per a promoure  la despesa en el comerç local

 El 31 de desembre passat va finalitzar el termini per a sol·licitar la Targeta +25, projecte impulsat per l’Ajuntament de Torrent i l’empresa municipal IDEA’T per a promoure i donar suport al comerç i l’hostaleria local, que ha acumulat entre les seues dues fases una despesa en 180 establiments de Torrent de 432.206,25 euros. “La Targeta +25 ha aconseguit que guanyem tots: comerços i consumidors. Fent costat als comerços de proximitat, fem costat a l’economia local, respectem el medi ambient, consumim productes de gran qualitat, cuidem de la nostra salut i rebem un tracte amable i personalitzat. Tot són avantatges”, explica la regidora responsable d’IDEA’T, Marina Olivares.

D’aquesta manera, un total de 1.017 torrentins i torrentines s’han vist recompensats amb un 25% més de l’import pel qual van adquirir la targeta. En aquest sentit, la primera fase del projecte va estar dirigida a donar suport al comerç local, arran de la difícil situació derivada de la crisi sanitària; mentre que la segona fase es va dissenyar amb l’objectiu de reforçar la campanya de Nadal des d’una perspectiva de proximitat. Així, la iniciativa estrela de la campanya ‘100% amb el comerç de Torrent’ conclou amb un total de 1.385 compres, i amb previsions de fer-ne una tercera edició en un futur pròxim.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta la XXXV Setmana de la Dóna 

La programació, que se celebrarà de manera online sota el lema ‘Essencials’, té com a obje…