Inicio Notícies Economia 15 persones s’incorporen a l’Ajuntament de Torrent a través del programa EMCORP 2021

15 persones s’incorporen a l’Ajuntament de Torrent a través del programa EMCORP 2021

3 min read

Torrent rep 218.634,57 euros del programa EMCORP 2021 per a la contractació de 15 persones durant un període de sis mesos

L’Ajuntament de Torrent participa un any més en el programa de subvencions d’iniciativa social de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, EMCORP 2021, dins d’AVALEM EXPERIÈNCIA de LABORA.

L’objectiu d’aquest programa d’ocupació és la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat, en col·laboració amb les corporacions locals, per a la realització d’obres i serveis d’interés general.

A través d’aquest programa s’ha incorporat personal a diferents departaments municipals. D’una banda, quatre persones per a fer tasques administratives en els departaments de Contractació, Mobilitat, Tresoreria i Arxiu municipal; un treballador social i un operari de magatzem en l’Àrea d’Atenció a les Persones. En el departament de Modernització, s’hi ha incorporat un tècnic de grau superior per a l’Àrea d’Informàtica, així com dos operaris de desinfecció en la Secció de Medi Ambient.

D’altra banda, el departament de Mobilitat i Senyalització, així com la Brigada Municipal s’han reforçat amb la incorporació de tres peons de pintura, un oficial d’obra, un oficial pintor i un peó d’obra.

D’aquesta manera, un total de quinze persones treballaran a jornada completa durant sis mesos a l’Ajuntament de Torrent. Aquesta experiència, juntament amb la formació i orientació laboral que rebran per part de l’equip tècnic de l’empresa municipal IDEA’T, els assegurarà un major nivell d’ocupabilitat i de possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…