Inicio Juventud y Deportes 111 xiquets i xiquetes de Torrent es beneficien del Bo Social aquest estiu

111 xiquets i xiquetes de Torrent es beneficien del Bo Social aquest estiu

2 minuto leer

Es tracta d’una targeta de compra per a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació dels escolars que no podran gaudir del Campus Social a causa de la situació provocada pel Covid-19

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’àrea de Serveis Socials, ha creat el Bo Social destinat a 111 xiquets i xiquetes de 64 famílies, que aquest estiu no podran assistir al Campus Social al no realitzar-se aquest a causa de la situació generada pel Covid-19. Com ha expressat José Antonio Castillejo, regidor de Benestar Social, “el principal objectiu d’aquesta targeta de compra és ajudar les famílies que puguen estar passant una situació delicada, també durant el període estival”.

Així, el bo social compta amb un import econòmic de 5’25 € diaris per xiquet, incloent els caps de setmana, per a fer ús en els comerços locals, durant juliol i agost; el que compleix un doble objectiu: cobrir les necessitats d’alimentació dels xiquets i xiquetes, però també ajudar els comerços del municipi impulsant les compres.

La selecció d’escolars que participen en aquest projecte s’ha realitzat mitjançant la informació proporcionada pels centres escolars i l’equip tècnic del departament de Benestar Social.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…