Inicio Notícies Benestar Animal Torrent continua treballant en mesures de millora del benestar animal

Torrent continua treballant en mesures de millora del benestar animal

2 minuto leer

Aquestes actuacions estan dirigides a donar resposta a les reivindicacions ciutadanes i a implementar una política respectuosa amb els animals i el medi ambient

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Delegació de Protecció Animal i en col·laboració amb el Servei de Protecció Animal de la Policia Local, ha posat en marxa diverses mesures relatives a la millora del benestar animal en el municipi. “Aquestes actuacions estan dirigides a implementar una política respectuosa amb el medi ambient, amb els animals i amb l’entorn des d’una perspectiva de col·laboració i consens, que permeta aconseguir cada dia uns nivells més alts de benestar animal”, assenyala el regidor de Benestar Animal, Andrés Campos. 

D’aquesta manera, en la colònia de Mas del Jutge, s’ha dut a terme l’esterilització i solta dels felins, a través del mètode CES (Captura – Esterilització – Solta), cooperant amb protectores d’animals, a més de comptar amb la participació i el consens dels veïns de l’àrea residencial. Així mateix, s’ha reduït la velocitat en el carrer del Perelló a 30 quilòmetres per hora, amb l’objectiu de reduir l’elevat nombre de gats atropellats en la zona.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Animal
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…