Inicio Notícias S’ultimen els detalls per a l’inici de les obres de la rotonda de l’encreuament entre Pare Méndez i Reina Sofia

S’ultimen els detalls per a l’inici de les obres de la rotonda de l’encreuament entre Pare Méndez i Reina Sofia

2 min read

La primera setmana de maig comencen les obres de la nova glorieta, que calmarà el tràfic i reduirà els accidents

La primera setmana de maig està previst que arranquen les obres de millora de l’encreuament entre la calle Pare Méndez i l’Avinguda Reina Sofia amb la instal·lació d’una rotonda que faça més fluït el trànsit de vehicles entre aquestes dues vies.

Aquest matí ha tingut lloc en l’Ajuntament de Torrent la reunió preparatòria del començament de l’obra entre els departaments implicats i l’empresa contractista, Víctor Tormo S.L. El pressupost d’adjudicació de l’obra ascendeix a 185.685€ i el termini d’execució és de cinc mesos. Durant la reunió s’ha planificat el desenvolupament dels treballs així com la previsió i minimització dels perjudicis i les molèsties per als veïns de la zona.

L’obra de millora d’aquest encreuament forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea. “Amb la instal·lació d’una glorieta en aquest punt, un dels punts conflictius de la ciutat, s’atén  a una reivindicació del veïnat i amb ella es pretén reduir el nombre d’accidents, calmar el tràfic i reduir la velocitat dels vehicles, així com les emissions contaminants”, explica la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícias
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…