Inicio Notícias Finalitza la reforma i renovació de l’empedrat del carrer Plaza Mayor

Finalitza la reforma i renovació de l’empedrat del carrer Plaza Mayor

2 min read

Torrent finalitza les obres de millora al carrer Plaza Mayor. Aquest matí s’ha obert al trànsit el tram del carrer Plaza Mayor que es trobava tallat per les actuacions de reparació i renovació de la llamborda de la via pública en tres trams diferents de la calçada. 

Aquesta actuació, al costat d’unes altres que s’estan desenvolupant en diferents punts de la ciutat, forma part del Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques posat en marxa per l’Ajuntament de Torrent amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat.

Entre altres, l’objectiu d’aquesta intervenció és el de millorar la imatge i l’accessibilitat de la zona, amb la col·locació d’una nova solera, una nova malla electrosoldada i un empedrat renovat. Com s’havia previst, les obres han finalitzat abans de l’inici de les festes patronals que se celebraran l’última setmana de juliol.

La regidora de Gestió de la Ciutat ha destacat que “la intervenció que s’ha realitzat ha tingut com a objectiu resoldre un espai molt important de la ciutat reduint al màxim l’impacte sobre la mobilitat de l’àrea”

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícias
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…