Inicio Festes i Tradicions Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar

Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar

3 min read

També se celebrà el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere i diversos viacrucis

Ahir començaren els primers trasllats i processons que es repartiran durant tota la setmana els carrers de Torrent

Des de la parròquia Sant Lluis Bertrán i fins a la parròquia de Nostra Senyora de Montsió tingué lloc el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere.

Les germandats que acompanyaren esta desfilada van ser la germandat del Diví Costat de Crist, Santa Faç, Devallament de la Creu, Vera Creu i la banda de cornetes i tambors Santísimo Cristo de los Necesitados d’Aldaia.

Paral·lelament se celebrà la processó del Sant Sopar, un dels actes més especials d’enguany per a la Reina de l’Encontre, Cristina Peris, ja que es tracta del trasllat de la seua confraria i un acte que cada any congrega a centenars de persones. Destacà per la seua emotiva part final del recorregut al Museu de Setmana Santa.

L’alcalde Jesús Ros també acompanyà Cristina Peris i el Sant Sopar, de la mateixa manera que un gran nombre de dones que van ser Reines acudiren com cada any a este processó. Les germandats que desfilaren en companyia del Sant Sopar van ser les següents: Oració de l’Hort, Jesús davant del Sanedrí, Set Paraules, Ecce-Homo, Crucifixió del Senyor, Sant Sopar i la banda de tambors i cornetes Nuestra Señora del Redentor.

A més, se celebraren els tradicionals viacrucis de la parròquia de Montsió i de les germandats de la Flagel·lació del Senyor i de Jesús de Medinaceli.

Tots els actes del Dimarts Sant

https://www.infotorrent.es/agenda/programacion-semana-santa/

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…