Inicio Mobilitat Esport i mobilitat este cap de setmana a Torrent

Esport i mobilitat este cap de setmana a Torrent

4 min read

El Centre Ambiental El Vedat reprén l’oferta d’activitats infantils després de l’estiu amb el taller “Les serps”

L’esport i la solidaritat s’unixen este cap de setmana en la carrera i la marxa solidària contra el càncer organitzada per l’Associació Espanyola contra el Càncer de València (AECC) i la junta local de Torrent. La carrera donarà inici a les 19 h al peu de la Torre, amb una distància de 5,6 km la carrera i de 4 km la marxa. Les inscripcions poden realitzar-se telemàticament fins a esta nit a les 23.59 h en el següent enllaç: http://bit.ly/2owrjtd. Els interessats a participar-hi que no hagen pogut apuntar-s’hi per Internet poden fer-ho el mateix dia de la carrera des de les 17 h en la plaça Major.

Setmana de la Mobilitat
La Setmana de la Mobilitat arriba este cap de setmana amb força. Divendres a les 20.15 h en el Museu Comarcal de l’Horta Sud es projectarà el documental Mundocleta:Europa, a més de celebrar un sopar de mobilitat. El programa continua diumenge a les 11 h en la plaça Major amb la presentació de “Bicis inclusives”, una iniciativa fomentada pel Col·lectiu Soterranya que oferirà la possibilitat d’utilitzar bicicletes a totes les persones amb mobilitat reduïda. Seguidament es farà una ciclopassejada pels carrers de Torrent.

Activitats infantils
Després de les vacances d’estiu tornen els tallers del Centre Ambiental El Vedat, i ho fan amb magnificència amb un taller on explicaran els secrets i les característiques de les serps que podem trobar en la Comunitat Valenciana. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

Trobada d’Associacions Ciutadanes
La FAC celebra este cap de setmana la XVI Trobada d’Associacions Ciutadanes (FAC); una cita que tindrà lloc en la plaça de la Unió Musical a les 11 h, i que continuarà a les 21 h amb un sopar saludable sense alcohol.

Festes associacions
L’Associació d’Extremenys de Torrent celebra la primera convivència amb diverses activitats que tindran lloc en Vil·la Carme. Este acte es farà dissabte a partir de les 13 h.

D’altra banda, l’AAVV El Molí ha preparat per a la nit de dissabte un sopar i una revetla posterior perquè els veïns i les veïnes del barri puguen gaudir d’una nit amena i divertida. Dissabte a les 21 h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Mobilitat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…