Inicio Mobilitat Esport i mobilitat este cap de setmana a Torrent

Esport i mobilitat este cap de setmana a Torrent

4 min read

El Centre Ambiental El Vedat reprén l’oferta d’activitats infantils després de l’estiu amb el taller “Les serps”

L’esport i la solidaritat s’unixen este cap de setmana en la carrera i la marxa solidària contra el càncer organitzada per l’Associació Espanyola contra el Càncer de València (AECC) i la junta local de Torrent. La carrera donarà inici a les 19 h al peu de la Torre, amb una distància de 5,6 km la carrera i de 4 km la marxa. Les inscripcions poden realitzar-se telemàticament fins a esta nit a les 23.59 h en el següent enllaç: http://bit.ly/2owrjtd. Els interessats a participar-hi que no hagen pogut apuntar-s’hi per Internet poden fer-ho el mateix dia de la carrera des de les 17 h en la plaça Major.

Setmana de la Mobilitat
La Setmana de la Mobilitat arriba este cap de setmana amb força. Divendres a les 20.15 h en el Museu Comarcal de l’Horta Sud es projectarà el documental Mundocleta:Europa, a més de celebrar un sopar de mobilitat. El programa continua diumenge a les 11 h en la plaça Major amb la presentació de “Bicis inclusives”, una iniciativa fomentada pel Col·lectiu Soterranya que oferirà la possibilitat d’utilitzar bicicletes a totes les persones amb mobilitat reduïda. Seguidament es farà una ciclopassejada pels carrers de Torrent.

Activitats infantils
Després de les vacances d’estiu tornen els tallers del Centre Ambiental El Vedat, i ho fan amb magnificència amb un taller on explicaran els secrets i les característiques de les serps que podem trobar en la Comunitat Valenciana. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

Trobada d’Associacions Ciutadanes
La FAC celebra este cap de setmana la XVI Trobada d’Associacions Ciutadanes (FAC); una cita que tindrà lloc en la plaça de la Unió Musical a les 11 h, i que continuarà a les 21 h amb un sopar saludable sense alcohol.

Festes associacions
L’Associació d’Extremenys de Torrent celebra la primera convivència amb diverses activitats que tindran lloc en Vil·la Carme. Este acte es farà dissabte a partir de les 13 h.

D’altra banda, l’AAVV El Molí ha preparat per a la nit de dissabte un sopar i una revetla posterior perquè els veïns i les veïnes del barri puguen gaudir d’una nit amena i divertida. Dissabte a les 21 h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Mobilitat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …