Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent dona nou impuls a les activitats d’educació mediambiental

Torrent dona nou impuls a les activitats d’educació mediambiental

2 min read

El programa d’activitats del mes del medi ambient mostra alguns racons de la serra de Perenxisa i la Pedrera en una ruta i excursió pels espais naturals de la ciutat

L’Ajuntament de Torrent, per mitjà de la seua regidoria de Medi Ambient, ha apostat en la seua política de protecció mediambiental per impulsar un programa d’activitats educatives l’objectiu de les quals és la conservació dels espais naturals i, principalment, la divulgació de continguts sobre sostenibilitat, reciclatge i canvi climàtic.

En aquesta línia s’emmarca la ruta per la Pedrera que aquest cap de setmana passat ha portat fins allí un grup de gent interessada a conéixer detalls sobre la recuperació d’aquest espai natural i els futurs projectes que lliguen aquestes zones verdes al desenvolupament d’àrees d’esplai i d’activitats a l’aire lliure. Els voluntaris que van col·laborar en aquesta activitat van mostrar als assistents com s’ha dut a terme la restauració paisatgística de la zona recreativa de la Pedrera.

Aquestes accions formatives de temàtica mediambiental van continuar diumenge amb una nova activitat de senderisme reservada per a les persones més preparades, ja que es tractava d’un recorregut de 8 km per la muntanya, amb pendents, barrancs i desnivells molt accentuats que feien d’aquesta una ruta de certa complexitat. Eixien des de l’àrea recreativa de la Pedrera, van recórrer part de la ruta PR-CV-162 fins a arribar a la zona del barranc de Soterranya, on es completava el trajecte d’aquest passeig dominical.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent encén la tradicional foguera en honor a Sant Antoni Abat

Amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat, celebrada avui, dia 17 de gener, els clava…